Akvárium Szettek

Tengeri akvárium szettek

tengeri akvárium szett eladóAkváriumépítés helyett, inkább érdekelné egy teljesen felszerelt tengeri akvárium szett?

Mindössze néhány színpompás tengeri halat és egyszerű korallt tartana?

Szeretné megajándékozni gyermekeit egy egzotikus, kis méretű tengeri akváriummal?

Esztétikus megjelenésük mellett, a kompakt tengeri akvárium szettek, minden szükséges technikai felszerelést tartalmaznak, melyek egy lágy-korallos élővilág működtetéséhez szükségesek.

A legtöbb szettben, praktikusan az akvárium mögött található a – tengeri akváriumoknál megszokott – többparcellás szűrőrendszer, amely a mechanikai szűrésnek, a fehérjelehabzónak, a vízfűtőnek, és a tisztított viz visszatáplálását szolgáló szivattyúnak ad helyet. Egyes modellek extra szűrőanyag egységgel is segítenek megkötni káros anyagokat. A világítás és a viz belső áramoltatásának teljesítménye optimális az akvárium űrméretéhez! Egyes modellek külön ventilátorral hűtik a világítást!

Vásárlást követően üzembe helyezésük gyors és egyszerű! Egyedi hangulatot teremtenek bármilyen helyiségben (különösen háló- és gyerekszobában, illetve irodában)!

Tengeri akvárium szettjeink Ingyenes kiszállítással rendelhetőek!

Mit kell tudnia?

A kisméretű (100-150 literes) “nano” tengeri akvárium szettek, kizárólag a “kevésbé vízminőség-igényes” korallok, és néhány kistestű élőlény (korallsügér- pl. bohóchal, rák, tengeri sün) tartására alkalmasak!

Az élővilág etetése mellett, az akváriumszettek karbantartása mindössze heti pár percet igényel (azonban ez a pár perc rendkívül fontos)! A szűrőrendszer tisztán tartása, a tápanyagok pótlása, a párolgással elveszített ozmózis utántöltése, gyorsan fellépő, komoly problémákat előz meg (pl. nitrát felhalmozódás, sósűrűség emelkedés)!

Űrtartalomtól függetlenül, a kisméretű tengeri akváriumok élővilágának telepítése is fokozatosan történik! Az élőkövekhez és az aljzathoz, kizárólag a 4-5 hetes “vízbeállási időszakot” követően telepíthetőek a halak és a korallok!

Miért nincs túl nagy választék tengeri akvárium szettekből?

A legtöbb tengeri akvarista, a komplett tengeri akvárium szettek helyett (melyek 1 gyártótól tartalmaznak minden technikai felszerelést), inkább az akváriumépítést részesíti előnyben, ahol lehetőség van a különféle akvarisztikai felszereléseket gyártó cégek, legoptimálisabb felszereléseiből válogatva összeállítani egy rendszert!

Akváriumépítési szolgáltatásunkkal, kérésére mi is összeállíthatunk Önnek egy kisméretű akvárium szettet! Kérje árajánlatunkat!